Rendelj online (klikk ide) és szerezz magadnak Beanies kávét!  :) :)

Kérdésed van? Hívj! +36205500511

Beanies termékek

Beanies ízesített kávék, minden hangulathoz

A Beanies kávék története Angliában kezdődött az ízesített instant kávéval: plusz ízélményt adni a kávézáshoz, akármilyen napod is legyen, akárhol is vagy!

A prémium minőségű instant kávét egyedülálló ízekkel gazdagították és az eredmény önmagáért beszél: a Beanies kávék egyre több rajongót szereznek maguknak és egyre több országban elérhetők a világon.

A Beanies jó kapcsolatot ápol a vásárlóival és folyamatosan gyűjti a visszajelzéseket. Szükség is van a vásárlók tapasztalataira és ötleteire, hogy a Beanies fejlődni tudjon. Az évek során mindig újabb és újabb ízekkel állt elő, így mára már több, mint 50 féle instant kávé közül választhatunk.

Aki csak most ismeri meg a Beanies ízesített kávéit, annak talán túl sok is egyszerre ez a hatalmas ízválaszték és szívesen kipróbálna néhány ízt!

Erre is van megoldás, mert a Variety - Válogatás dobozban egyadagos tasakokat találunk, 12 különböző ízben. Hamar rá lehet ismerni, hogy a klasszikusabb ízeket szeretjük, vagy szívesen kipróbálunk extrémebb változatokat is. 

Koffeinérzékeny vagy? Néhány kávézást koffeinmentesen ejtenél meg? Közös kávézás a gyerekekkel?

Már 9 féle koffeinmentes ízből választhatsz, így minden alkalomra találhatsz megfelelőt. 

A Beanies kávéit már Nespresso gépekkel is elkészítheted!

A Nespresso kompatibilis Beanies ízesített kávékapszulák biztos sikert aratnak. Kellemes ízükkel minden kávézást feldobnak!

Akárhol is vagy, akármit is csinálsz, hozz plusz ízt a napodba a Beanies kávékkal!

 

Van kedvenc ízed, amit nem találtál a jelenlegi választékban?

Írd meg ötletedet a hello@beaniescoffee.hu email címre!